Over IN2HOLLAND

In 2004 heeft mr Nicolette Rijks IN2HOLLAND opgericht.

Nicolette Rijks, geboren in Nederland, heeft voordat zij naar Israël is geëmigreerd, van 1997-2000 als advocaat in Amsterdam gewerkt. In 2002 is ze eerst als juriste en later als managing director werkzaam geweest voor een internationaal belastingadvies kantoor in Tel Aviv.

Nicolette Rijks werkt als specialiste op alle tereinen van het Nederlandse immigratie- en naturalisatierecht en assisteert diverse multinationals, middelgrote bedrijven, start-ups, IT consultants en individuele cliënten met hun vestiging in Nederland en de aanvraag van hun werk- en/of verblijfsvergunning. De cliënten komen zowel uit Nederland als uit andere landen.

Nicolette Rijks onderhoudt intensief kontakt met de betrokken ambassades en consulaten, de Nederlandse Immigratie en Naturalisatiedienst en het Centrum voor Werk en Inkomen. Vanwege het feit dat zij zelf immigrant is geweest en zich als Nederlandse in het buitenland heeft gevestigd, weet ze uit ervaring hoe belangrijk het is om een goede begeleiding te krijgen bij de vestiging in een nieuw, vreemd land.

Vanwege haar kennis van het Nederlandse recht, haar jarenlange ervaring als specialist en de kennis van haar talen, maakt zij het voor buitenlanders mogelijk een zachte landing in Nederland te maken.

Nicolette Rijks, heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft een opleiding tot mediator gevolgd aan de Tel Aviv University.

Cliënten:

1. TEVA Pharmaceuticals Europe BV
2. Lumenis BV
3. ASM Europe BV
4. One1Up Ltd.
5. Mehadrin Tnuport (MTEX Holland BV)
6. Adafresh Ltd.
7. Neurosonix Ltd
8. Holmes Place
7. Edan BV
8. Ibexperts Ltd.

IN2HOLLAND in de pers.

 

in2holland email